Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Handels- og leveringsbetingeler

Købsaftale: Ved bestilling via vores web-shop. Der er ikke indgået en bindende købsaftale med IN2DENT, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

Levering: Alle colliordrer sendes med GLS. Normal leveringstid i Danmark er næste hverdag efter afsendelsen.

Leveringstid. Ordrer ekspederes normalt samme dag som de modtages. Ordrer modtaget efter kl. 14.00, kan ikke forventes afsendt samme dag. Ordrer ekspederes hurtigst muligt og i den rækkefølge, vi modtager dem. Du får en mail med trackingnumre, når varen er sendt fra os.

Fragt: For tandlægekunder, kliniske tandteknikere og dentallaboratorier gælder, at colliordrer over dkr. 499,00 inkl. moms, leveres fragtfrit, med mindre andet er aftalt. Øvrige kunder betaler altid fragt.

Forbehold: Der tages forbehold for pris- og valutaændringer, afgiftsændringer, leveringssvigt, udsolgte og udgåede varer, force majeure og trykfejl.

Fortrydelsesret: Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget varen.  Hvis du fortryder købet, skal du sende varen retur i samme stand, som du modtog den. Kopi af købsfaktura skal vedlægges. Varer der modtages uden forsvarlig emballage eller i ikke gensalgsbar emballage, vil blive ompakket og der vil opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til emballage. Kunden betaler forsendelsesomkostningerne. Varer der returneres på efterkrav eller manglende porto modtages ikke. Vi refunderer herefter varens pris, men ikke porto.

Skaffevarer der er bestilt specielt hjem kan ikke returneres.

Personlige oplysninger: IN2DENT gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – det vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mail og hvilke varer du har købt. Disse oplysninger opbevares i vores database, for at kunne yde tilfredsstillende kundeservice, og vil ikke på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller være tilgængelig for tredjemand.

Ansvar: For at handle hos IN2DENT skal du være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.in2dent.dk.

Øvrigt: IN2DENT er ikke ansvarlig for forsinkelser hos GLS. Information på denne hjemmeside skal betragtes som en generel information, og kan ikke erstatte professionel råd og vejledning. IN2DENT fraskriver sig derfor ethvert ansvar for de informationer, der er stillet til rådighed. IN2DENT kan ikke drages til ansvar for problemer så som forsinkelser eller virus, opstået som følge af email eller download. Endvidere fraskriver vi os ethvert ansvar for de links, der er henvist til på siden.